Wij zijn niet de grootste,
maar wel één van de Beste
Wij zijn niet de grootste,
maar wel één van de Beste

Welkom bij VM Montage Budel

De kracht van VM Montage Budel Bv zit in de grote ervaring op het gebied van afbouw en dan bedoelen we de aandacht voor de opdrachten , de flexibiliteit en de inzet van de meest moderne middelen en methoden en uiteraard al onze vaklieden.

Vanaf de oprichting in 1996 staat VM Montage Budel BV voor betrouwbaarheid. Met een no-nonsense ondernemerschap heeft VM Montage Budel BV in Nederland, België en Oostenrijk een positie opgebouwd als een van de beste en gespecialiseerde afbouwbedrijven. Wij staan bekend als een betrokken bedrijf dat verder gaat waar anderen zouden stoppen. Uiteindelijk: gaat het om kwaliteit en kwantiteit!

VM Montage Budel BV is betrouwbaar, flexible, vakkundig tegelijk. Wij denken, en rekenen mee .Dat noemen wij ‘afbouwen ’. Wie kiest voor VM Montage Budel BV kiest voor een bedrijf, dat de complete afbouw verzorgt zowel natte als droge afbouw. Dat is altijd onze kracht geweest in de afbouwsector en zo zullen wij ons ook in de toekomst blijven onderscheiden.

Onze allrounders verrichten het werk. Die hebben ons bedrijf gemaakt door met hun inzet, kunde en betrokken houding de klantenverwachtingen te overtreffen, gedreven ‘anders’ te zijn, alles te geven en toch bescheiden te blijven.

Een geselecteerde groep vaklieden die ergens voor staan vakmanschap , maar vooral kwaliteit en kwantiteit.

Punten waar wij ons als bedrijf in onderscheiden zijn:
Wij hopen middels deze website inzicht te geven hoe ons bedrijf te werk gaat .Neem vrijblijvend contact met ons op en laat u adviseren op basis van uw wensen. VM Montage Budel Bv bied vele oplossingen voor iedere budget.

Onze diensten

Onze diensten

Bekijk ons lopende project

Nieuw